Reveal rendszer vizsgálat házvásárlóknak

Reveal rendszer vizsgálat házvásárlóknak szolgáltatásunk ötlete az elmúlt évek sajnos rossz tapasztalataiból keletkezet, számos munkánál találkoztunk a problémával, az új háztulajdonos boldogan hívott minket karbantartási munkára, kiszálláskor átvizsgáláskor tapasztaltuk hogy a házban, a rendszerekben úgymond rejtett hibák vannak amelyek rendeltetésszerű használatra alkalmatlanak és őszintén az új házba költözés öröme elillan. Viszont ! Szolgáltatásunk igénybevételével mindez megelőzhető sőt az időben felfedezett hiba elhárítás költségét az eladóra lehet terhelni !

"A rejtett hibáért viszont az eladó kellékszavatossággal tartozik. Ennek oka, hogy olyan ingatlant köteles átruházni a vevőre, amely rendeltetésszerű használatra alkalmas és nincs olyan hibája amely a rendeltetésszerű használatot akadályozza.A felismert hibát az eladóval haladéktalanul közölni kell. A vevő többféle szavatossági jog közül választhat, de ingatlanok esetén a leggyakoribb a hiba kijavítása iránti igény, amelyet az eladó köteles saját maga illetve saját költségére teljesíteni. Elsődlegesen érdemes egyeztetni az eladóval, hogy a hiba kijavítását saját költségén vállalja-e. Halasztást nem tűrő esetben - például, ha a kijavítatlanul hagyás további károsodással járna - azonban a vevő is elvégezheti a kijavítást. A hibát minden esetben a lehető legteljesebben dokumentálni kell (pl. fénykép, videofelvétel, adott esetben szakvélemény kérése), és amennyiben a vevő maga végezteti el a javítást, akkor ennek folyamatát is. Ha eladó a felelősségét vitatja, ill. ha saját költségén nem végezteti el a javítást, akkor ezt a vevő végeztetheti el, és az eladótól követelheti a költségeinek megtérítését

Ház vásárlásnál fogós kérdés: A víz és gázvezetékeket szintén nehéz ellenőrizni,, hiszen nem láthatunk át a falon, mi ebben tudunk segítséget nyújtani új szolgáltatásunkkal .

Professzionális csőtörés bemérés, műszeres csőszivárgás vizsgálat, korrelátoros csőtörés bemérés, jelzőgázos szivárgás keresés, termoképes csőhálózat hibamegállapítás. 

Egy családi ház teljes átvizsgálása rendszerenként 20 000Ft.. /rendszer / 

Amennyiben mindkettő Víz és fűtés rendszer átvizsgálását kéri 32 000 Ft családi ház teljes átvizsgálása

A fent szereplő összegek a rendszerekben hiba megállapítás feltárását tartalmazza!

A javítási és karbantartási díját nem.

Javítási és karbantartási díjának megállapítása eset függő.,

Természetesen segítünk kidolgozni a legköltséghatékonyabb, hosszútávon megtérülő pénztárca barát és energia hatékony megoldást, igény esetén megvalósítást akár a teljes víz és fűtésrendszer felújítását korszerűsítését.

Szolgáltatásunk Budapest és Pest megye 50 km -es körzetében ingyenes kiszállással elérhető.

Távolabbi helyszínek üzemanyag díjban számítjuk ki 

Természetesen a km -ert az 50 km -es körzettől számoljuk..

Egy példa adott település Budapesttől 80 km re fekszik így csak 30 km üzemanyag díjat számítunk fel .

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését elnyerte tetszését, keressen minket bizalommal!

Foglaljon időpontot akár még ma ..

GÁZSZERVIZ MOST / 06 (30) 263 6342.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!